Saturday, July 10, 2010

lepas sotong dan nuri kini penguin??

Haa. pelik betul la World cup tahun ni. Banyak sangat menda pelik yg berlaku. Mula2 banyak team pilihan tak dapat mara ke quarter, apa lagi semi dan final. Pastu ada kesah bola Adidas Jabulani yang tak sedap ntuk disepak. (kes bola tu terlalu bulat?? lol) Pastu heboh pulak pasal Paul, si Sotong ramalan.


Paul.



Mani.


Tak lama lepas tu, ada pulak pesaing dia, si Mani, seekor burung Nuri(sori dia takde nama glamer mcm si Paul) tapi nasib Mani ni malang skit sebab buat debut lambat sangat. Takpi tak kesah la enn, janji femes.

Pastu sekarang ntah mcam mana ada pulak satu lagi haiwan yg nak predict keputusan World Cup final. Siapa tu? Perkenalkan si Penguin, Drago.




Drago ni predict yg Spain akan menang, yerla sama macam Paul si sotong. Nak tau betul ke tak? tunggu la final World Cup pagi Isnin nanti yer! :)





p/s: semua ni khurafat jer. jangan percaya lebeh2 lak.
p/s: esok Soaring The Eagle program bgi scholar Petronas. Woot. looking foward for it.

4 comments:

  1. ooo..ingat penguin betul tadi..coz macam2 binatang plak kuar..

    ReplyDelete
  2. penguin btul la tu. hahaha ;)

    ReplyDelete
  3. penguin...linux! weh, ste bes... huhuu

    ReplyDelete
  4. macam2 jenis haiwan, kejap lagi habis satu zoo

    Keputusan Liga Super

    ReplyDelete